Opsætning af filt

Undgå fejl – Vælg en erfaren maler til opsætning af filt

Specialister sikrer dig det bedste resultat

Opsætning af filt kan være en kompliceret sag for mange. Derfor gør du klogt i at overveje at benytte et professionelt malerfirma, da de er eksperter og kan sikrer dig et flot og holdbart resultat. I Malerfirmaet Dahl har vi selvsagt stor erfaring med lige netop opsætning af filt, og vi står derfor klar til at hjælpe dig uanset om du skal have opsat filt på et mindre område eller i hele bygningen.

Vi hjælper naturligvis også gerne med rådgivning i forbindelse med din opgave, så du får den bedste løsning.

Hvorfor vælge opsætning af filt?

Filt, eller glasfilt som det også kaldes, er en helt glat vægbeklædning, der ligner tynd tapet. Når opsætning af filt er udført, skal det efterfølgende males i den ønskede farve. Filt er et meget populært valg, da det skaber en ensartet overflade og giver et flot resultat, hvis det er opsat korrekt. Ved opsætning af filt vil selv de mindste fejl være ødelæggende for det endelige resultat. Ydermere har det større styrke, og holder sammen på underlaget, hvilket forhindrer sprækker og revner, der ellers kunne opstå med tiden.

Få tilbud på opsætning af filt

Ønsker du hjælp til opsætning af filt i forbindelse med renovering, nybyggeri eller noget helt tredje, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så giver vi et skræddersyet tilbud på lige netop din opgave. Du kan kontakte os enten på telefon 50 140 100 eller sende os en mail på alexander@malerfirmaet-dahl.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave bedst muligt, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dit hjem.