Spartling

Professionel spartling af dine vægge sikrer en jævn overflade og et flot resultat.

Spartling er grundlaget for et flot resultat

I Malerfirmaet Dahl er vi eksperter i spartling af vægge og lofter på eksempelvis nye gipsvægge, hvor skruer og samlinger skal spartles, før væggen males, tapetseres eller der skal sættes filt op. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at grund arbejdet bliver lavet ordentligt.

En spartlet væg kan forhindre ujævnheder og huller, hvilket tydeligt vil kunne ses på det færdige resultat. Vi varetager opgaver i alle størrelser og kan altså både reparerer skader på mindre områder samt fuldspartle i forbindelse med opsætning af nye vægge. Fuldspartling kan i nogle tilfælde være nødvendigt, hvis hele underlaget man skal arbejde på, er enten porøst eller ujævnt med huller og buler. Dette kontrolleres ved at tjekke helheden af væggen.

Er du tvivl så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med spartling samt andet malerarbejde.

Hos os er grundighed er en dyd

I Malerfirmaet Dahl kan du altid regne med et flot resultat, uanset om du skal have malet, spartlet eller opsat filt. Vi har hjulpet mange kunder med deres forskellige maleropgaver, og resultatet har altid været til stor tilfredshed og med glæde over samarbejdet. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som maler til din næste opgave.

Kontakt din lokale maler for et tilbud på spartling

Vi udfører både spartling af enkelte rum og fuldspartling i forbindelse med renovering og nybyg. Ønsker du et uforpligtende tilbud på spartling udført af professionelle, så tøv ikke. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte enten via telefon 50 140 100 eller send os en mail på alexander@malerfirmaet-dahl.dk. Derudover kan du også benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave bedst muligt, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dit hjem.