Udvendigt malerarbejde

Vælg et erfarent malerfirma, så er du sikret et flot og holdbart resultat

Eksperter i udvendigt malerarbejde

I Malerfirmaet Dahl har vi stor erfaring med specielt udvendigt malerarbejde, og vi løser dagligt opgaver i alle størrelser for både private, erhverv og foreninger. Derfor er vi også den rette samarbejdspartner for dig, når du skal bruge en maler i København og omegn, uanset omfanget af din næste maleropgave. Udvendigt malerarbejde dækker over mange forskellige typer opgaver. Vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende:

  • Maling af sommerhus
  • Maling af træværk
  • Træbeskyttelse
  • Maling af terrasse
  • Maling af facade
  • Maling af døre og vinduer

Ovenstående er eksempler på det udvendigt malerarbejde vi typisk udfører. Har du en speciel opgave, som ikke er nævnt her. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi løser nemlig alle typer maleropgaver, uanset om du skal have malet din carport, redskabsskur eller noget helt tredje.

Vedligeholdelse af sommerhus og kolonihavehus

Ved udvendigt malerarbejde som eksempelvis maling af træværk, sommerhus eller kolonihavehuse, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført korrekt, således at du giver træværket den optimale beskyttelse mod vind og vejr. Som erfaren maler, ved vi hvordan du bedst behandler dit træværk. Ydermere tilbyder vi også behandling med træbeskyttelse, såfremt dette ønskes.

Få et skræddersyet tilbud på udvendigt malerarbejde

Uanset hvilken form for udvendigt malerarbejde du skal have udført, så står vi klar til at løfte opgaven for dig, når du ønsker et flot og veludført malerarbejde. Ønsker du et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 50 140 100 eller sende os en mail på alexander@malerfirmaet-dahl.dk. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave bedst muligt, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dit hjem.